Кухненско обзавеждане по индивидуален проект

Кухненско обзавеждане по индивидуален проект

Научете повече за характеристиките на кухненското обзавеждане по индивидуален проект и разберете защо това е изборът на хората, които държат на свободата при обзавеждане за кухнята си.

Независимо дали поставяте нови шкафове или подновявате старите, имате няколко варианта за действие.

Кухненските шкафове по индивидуален проект са най-скъпият вариант, но за сметка на това ви дава пълна свобода в дизайна на новата ви кухня.


Те се изработват изцяло спрямо вашите предпочитания. Стойността за направата им е по-висока, тъй като за тях не могат да бъдат използвани готови шаблони. Това увеличава времето за изработка, а следователно и разходите за направата им.


Най-голямото предимство на кухните изработени по индивидуален проект е, че при тях не съществуват ограничения в стила, размерите, формата и използваните материали. Дори и най-нестандартното помещение може да бъде обзаведено, така че да бъде напълно функционална кухня съобразена с нуждите и навиците ви в приготвянето на храна.


Тази функционалност и стил идват на определена цена. Производството е свързано с по-високи разходи за работа. Качеството на избраните материали при кухните по индивидуален проект зависи от вашите лични предпочитания. Фрезованите орнаменти на шкафовете от масив или боядисването и полирането на МДФ плочи отнемат повече време, което води и до по-високите цени на тези изделия. Същото важи и за използването на специален обков или вградени в шкафовете механизми.


Ако пространството ви е с нестандартни размери или имате по-изтънчен и различен вкус за дизайн, то изработката на кухня по индивидуален проект е решението за вас. Изобилието от варианти в комбинация с качествена изработка ги правят привлекателен избор за хората, които нямат ограничения в бюджета и не са притиснати от крайния срок на проекта.

Свържете се с нас за безплатна консултация

Обaдете ни се или ни пишете на имейл: info@mebeli-vega.com

Ще ви окажем пълно съдействие относно разположението и оразмеряването на кухненските шкафове както и за всичко относно различните материали, механизми и обков