Измерване на помещение за кухненско обзавеждане

Измерете кухнята си като професионалист [Инфографика]

Преди да започне планирането за кухненско обзавеждане, всеки изпълнител се нуждае от размери на пространството. Ще проектирате изцяло нова или ще подновявате настоящата? Стартът се полага с вземане на точни размери на кухнята ви.


Използвайки съветите описани по-долу ще измерите пространството си, така че да създадете ако не перфектен, то задоволителен план, което ще бъде отправната точка за създаване на желаната от вас кухня.


Целта на тези първоначални измервания не е изработването на окончателен вариант, по който да се реализира проекта за кухненското обзавеждане. То е по-скоро улеснение за създаване на примерен план спрямо вашето виждане за крайния вид на кухнята ви. И запомнете, никой производител не е придирчив относно вида на чертежа. За нас е достатъчно да имаме основните размери, с които да работим. Така ще можем да ви предоставим информация относно стойността на обзавеждането и възможните варианти при планирането.


Това е важна стъпка, тъй като много клиенти се консултират след като вече са харесали определена визия, разположение и вида на кухненските шкафове. Това води до нежелани промени поради невъзможност за изпълнение на проекта и съответно разочарование от тяхна страна.


За скицирането на пространството си може да използвате обикновен лист А4 или милиметрова хартия ако сте перфекционист и желаете измерванията ви да бъдат максимално точни.

За ваше улеснение прилагаме оразмерена схема за нанасяне на размерите, която може да ни изпратите

Вземане на размери за кухня

Свържете се с нас за безплатна консултация

Обaдете ни се или ни пишете на имейл: info@mebeli-vega.com

Ще ви окажем пълно съдействие относно разположението и оразмеряването на кухненските шкафове както и за всичко относно различните материали, механизми и обков